OM MEG

Hei og velkommen til min faglige blogg om digital markedsføring.

Og hvem er jeg lurer du kanskje på?

Mitt navn er Henriette Bowitz Gulvik. Jeg er 24 år gammel og kommer fra Larvik, bor nå i Oslo med min søster på Grunerløkka. Jeg er er en hardt arbeidende og nysjerrig jente som tar utfordringer på strak arm.

For øyeblikket tar jeg en bachelor i HR og personalledelse på Høyskolen Kristiania. Jeg merket raskt at jeg fikk en interesse ved å jobbe med mennesker etter jeg tok et år i forsvaret som vernepliktig. Der jeg innså blant annet hvor viktig team arbeid er og hvordan et godt team kan løse enkelte oppdrag. Derfor falt valget om å studere HR og personalledelse som en selvfølge for meg. Og jeg trives svært godt på dette studiet. Vi har blant annet hatt emner som Strategisk HR, Individuell arbeidsrett og Leder og kompetanseutvikling og mye mer.

Jeg er nå på mitt fjerde semester og der har vi sjangsen til å spesialisere oss innenfor et emne. Mitt valg falt på Digital markedsføring da jeg synes det er spennende å få et større innblikk på den kontinuerlige digitale endringen vi er i og hvor den vil føre oss i fremtiden. Mitt mål med dette semesteret er å få bredere innsikt i digitaliseringen og få god kunnskap i nettopp det å møte fremtiden med ny teknologi.

Ved siden av studiene jobber jeg for øyeblikket på dagligvare butikken Meny som låseansvarlig, der jeg får et innblikk i hvordan det er å ha ansvar.

I løpet av dette semesteret vil jeg dele kunnskap og erfaringer gjennom emnet. Jeg setter pris på tilbakemeldinger og håper du vil følge med videre.

/Henriette Gulvik